DEGUSTAČNÍ VEČEŘE: POCTA PETROVI NEJEDLÍKOVI / Tasting dinner: Tribute to Petr Nejedlik

3 500,00 Kč
S DPH

Degustační večeře v restauraci Goldie hotelu Nautilus s víny Petra a Andreji Nejedlíkových vedená sommeliérkou Klárou Kollárovou. Pátek 19.1. od 19:00. Cena šesti-chodového menu s unikátním vinným párováním je 3500 kč. / Tasting dinner in the Goldie restaurant of the Nautilus hotel with the wines of Petr and Andreja Nejedlík led by sommelier Klára Kollárová. Friday 19.1. from 19:00. The price of a six-course menu with a unique wine pairing is CZK 3,500.

Počet

MENU - English below

Šnek & lanýž

Šnečí maso pečené v lanýžovém másle

Kambrium 2011 x Kambrium 2021

Kozí sýr & gin

Domácí kozí sýr s levandulí, a gin-tonik želé

Müller Thurgau 2003 x Müller Thurgau 2021

Pstruh & okurka

Marinovaný pstruh, fresh z jablka a řapíkatého celeru, marinovaná okurka

Sauvignon blanc 2000 0,5 x Sauvignon blanc 2018 magnum

Kachna & šípek

Kachní prso, perníkový knedlíček z odpalovaného těsta, pečená jablka, šípková omáčka

VDB 2000 x VDB 2015

Jelen & krajkovice

Jelení kýta, bramborová krajkovice, brioškové pyré, sušená mandarinka, škvarky, omáčka pana nadlesního

Andrea cuvée 2007 x Andrea cuvée 2019

Med a čokoláda

Medový dortík, čokoládová pěna s jogurtem, jogurtová zmrzlina

Sauvignon Oxana 2007

----

Snail & Truffle

Snail meat baked in truffle butter

Cambrian 2011 x Cambrian 2021

Goat cheese & gin

Homemade goat cheese with lavender and gin and tonic jelly

Müller Thurgau 2003 x Müller Thurgau 2021

Trout & cucumber

Marinated trout, fresh apple and celeriac, marinated cucumber

Sauvignon blanc 2000 0.5 x Sauvignon blanc 2018 magnum

Duck & Arrow

Duck breast, gingerbread dumpling, baked apples, rosehip sauce

VDB 2000 x VDB 2015

Deer & "Krajkovice"

Venison leg, potato lace, brioche puree, dried mandarin, crackers, Mr. Forester's sauce

Andrea cuvée 2007 x Andrea cuvée 2019

Honey and chocolate

Honey cake, chocolate mousse with yogurt, yogurt ice cream

Sauvignon Oxana 2007

19 ks